Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Rama jep lajmin e mirë për të gjithë shqiptarët nga Abu Dabi: Do ndërtohen kaq shumë shtëpi….

Në një vjetorin e të rmetit kryeministri Rama udhëtoi drejt emirateve të bashkuara për të nënshkruar një marrëveshje të rëndësishme për rindërtimin.

Tragjeditë/ 7 familjet që u shuan nga tërmeti i 26 Nëntorit | Gazeta  Telegraf

Qeveria shqiptarë në këtë projekt do të ndërtojë vetëm vetëm infr astr ukturën ndërsa me fondet e emirateve të bashkuara do ndërtohen 2 mijë apartamentet.

Me princin e kurorës kryeministri Rama ka biseduar edhe për projekte të tjera veçanërisht në portin e Durrësit. Projekti më iu madh është shnd ërrimi i portit të Durrësit në një port të madh turistik.

Sot 1 vit nga tërmeti tragjik që mori 51 jetë njerëzish dhe la në 'qiell të  hapur' mijëra familje - Shqiptarja.com