Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Rama jep lajmin e mirë: Këta mjete të transportit nuk do pagujanë taksën vjetore, ja kush përfiton

NJOFTIMI I PLOTË

MINISTRIA E INFRASTRUKTURËS DHE ENERGJISË, SJELL NJË SHEMBULL TË SHKËLQYER SOLIDARITETI NGA DPSHTRR PËR SEKTORIN E TRANSPORTIT RRUGOR TË PASAGJERËVE🤝 NJË RAST I BUKUR KU NJË ENT PUBLIK ME VETËFINANCIM, NISUR DHE NGA REZULTATET E MiRA PËR 2019-ën OFRON, NGA TË ARDHURAT E VETA TË AKUMULUARA, TË MBULOJË 100% TAKSËN VJETORE (TVMP), PËR GJITHË VITIN 2020, PËR 7,204 MJETE!

🟢NGA KJO PAKETË SOLIDARE E DPSHTRR-së NË VLERËN 170,194,500 LEKË PËRFITOJNË 7,204 MJETE TË KATEGORISË: 🔺AUTOBUS (MBI 8+1), 🔺TRANSPORT QYTETËS, 🔺TRANSPORT RRETHQYTETËS,🔺TRANSPORT NDËRQYTETËS,🔺SHËRBIME TË RASTIT (TURISTIK BRENDA E JASHTË VENDIT)🔺NDËRKOMBËTAR TË RREGULLT, 🔺TRANSPORT PËR PERSONELE, 🔺TRANSPORT PËR LLOGARI TË SUBJEKTEVE BRENDA E JASHTË VENDIT!

🟢KY AKT MBËSHTET NJËKOHËSISHT SUBJEKTET E LARTPËRMENDURA, BUXHETIN E SHTETIT DHE DIREKT BASHKITË! 🟢 INSTITUCIONET PËRGJEGJËSE DO TË MUNDËSOJNË QË BRENDA MAJIT KJO PAKETË TË HYJË NË FUQI!📄 PS: ATA QË I KANË PAGUAR, DO TË KOMPENSOHEN NË MOMENTIN E PAGESËS SË TVMP PASARDHËSE!😉 #ShqipëriaQëDuam🇦🇱 #Respekt🙏

Leave a Reply