Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Rama: Ja si do të jetë fundjava e fundit në zonat e kuqe

Kryeministri Edi Rama ka treguar si do të jetë fundjava e fundit në zonat e kuqe, datë 30-31 Maj. Të gjitha aktivitetet e lejuara të biznesit do të hapen pa kufizime në të gjithë vendin.

Do të hiqen të gjitha kufizimet e lëvizjes së këmbësorëve dhe automjeteve brenda zonës dhe deri me datë 1 Qershor nuk do të lejohet dalja nga perimetri i zonave të kuqe.

Leave a Reply