Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ra nga djepi kur ishte tre muajshe dhe ajo e di sa vuajti, mjeku bën mrekulli për 13-vjeçaren/ Punoi 5 vite që ajo të ishte e lumtur

Kurse ishte vetëm tre muajshe, Charlotte Ponce ra nga djepi. Pas asaj dite jeta e saj nuk do të ishte e thjeshtë.

Ajo mori lë ndime të shumta në fytyrë. Hunda e saj u th ye dhe për 13 vite vajza vuajti aq sa vetëm ajo e di. Hunda, veshi i saj i djathtë, një pjesë e buzëve dhe faqet e saj nuk ishin si të fëmijëve të tjerë.

Sa herë shikohej në pasqyrë ajo nuk e donte veten e saj. Prindërit e saj e humbën si kujdestarinë e vajzës së tyre, por edhe të djali. Charlotte së bashku me vëllanë shkuan të jetonin me gjyshërit e tyre Sharon dhe Tim Ponce.

Por kur ishte 13 vjeçe ajo u lumturua nga një mjek. Ai kishte dëgjuar se Charlotte po vuante nga de presioni prej pamjes së saj dhe për pesë vite Dr. KoongKrit Chaiyaste, një ki ru rg pl astik pediatrik në Spitalin Beaumont në Royal Oak, Mich. rindërtoi fytyrën e saj.

Edhe pse kishte shumë dhi mbje pas ope racioneve, ajo as nuk u ankua as nuk qau dhe dhe as nuk lëshoi qoftë edhe një bri tmë të vogël.

Sot ajo jo vet ëm që është e fortë, por edhe ndihet e bukur dhe është e lumtur.

Burimi: Daily Mail/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.