Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pusho e qetë engjëll i bukur! I jepet lamtumira e fundit, 28-vjeçares shtatzënë që i mo ri jet ën i shoqi, familja ka vënë kujen: S’na duron shpirti

Përcillet ditën e sotme për në banesën e fundit Irvana Hyka, 28-vjeçarja të cilës iu mo r jeta nga burri i saj. Kujtojmë këtu se dhe ky i fundit u gje t i pa jetë ditën e djeshme. Aho ishte shtazënë dhe dy fëmijët 4 dhe 6 vjeç panë çdo gjë.

Ngjarja e rëndë ndodhi në fshatin “Sheq” të Fierit. E gjithë ngjarja e rëndë ndodhi në sy të familajrëve dhe ishin këta të fundit që njoftuan ambulancën më pas.

Familjarët thanë:
Irvana ishte shumë e ndrojtur dhe asnjëherë nuk na ka folur për kon fl ikte. Ata u martuan para 9 vjetësh me lajmësi dhe jetonin mirë. Dhëndri sillej mirë me ne dhe me vajzën.