Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Publikohet fotoja/ Ishte vetëm 27 vjeçe, kjo është vajza e politikanit shqiptar që humbi jetën në trägjedinë e Bullgarisë

Një nga vik timat e tragj edisë në Bullgari është edhe 27-vjeçarja me prejardhje nga Hani i Elezit. Ajo është vajza e politikanit të njohur në Maqedoninë e Veriut, Muhedin Brava, i cili është përfaqësues i Aleancës për Shqiptarët.

Vetë Brava ka ndarë një foto në rrjetet sociale nga ak sidenti tr agjik duke bashkangjitur edhe një mesazh prekës për humbjen e të bijës.

Së fundmi është publikuar edhe fotoja e saj. Kujtojmë se 27-vjeçarja kishte shkuar në Turqi për disa ditë pushimi. Në kthim, autobusi me të cilin ajo udhëtonte shpë rtheu në flakë. Në aks ident humbën jetën 45 persona, shqiptarë të Maqedonisë së Veriut.