Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Publikohen detaje të tjera rrëqethëse/ Vëllai i mori jetën vëllait në oborr të shtëpisë, babai e pa me sy gjithë ngjarjen

Zbardhen detaje të reja nga kr imi tr ag jik brenda familjes në Maqellarë të Dibrës, ku vëllai vr au me vëllanë e tij më të vogël.

BW raporton se 26-vjeçari Florian Tonuzi dhe vëllai i tij 23-vjeçar, Benard Tonuzi, kanë qëndruar deri në mesnatë në një lokal në Maqellarë dhe më pas janë kthyer bashkë në shtëpi, me makinën e tyre, ku autori ka qenë në timon dhe vëllai i vogël në vend të parë.

Kur kanë mbërritur në shtëpi, djemtë i kanë thirrur babait që t’iu hapte portën.

Ky i fundit ka dalë jashtë, iu ka hapur portën fëmijëve, të cilët kanë hyrë në oborrin e shtëpisë dhe pikërisht aty ka ndodhur dhe ngjarja tr agjike. 26-vjeçari e ka qëll uar vëllanë e tij brenda makinës, ndërsa i ati ka parë gjithë ngjarjen e t me rrshme.