Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pse o Zot i madh pse ç’ishte kjo trägjedi? Makinat u bënë copa-copa, 10 persona dhanë shpirt mes rrugës, 9 prej tyre ishin fëmijë

Një tr ä gjedi e madhe raportohet nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Një grup personash kaluan një ditë të bukur në plazh, por kthimi i tyre në shtëpi do të kthehej në një tra gjedi të madhe.

Të gjithë ata kanë humbur jetën. Si bëhet e ditur 10 persona kanë hu mbur jetën. Të gjithë ata ishin të mi tur. Fëmijët ishin nga mosha 4 vjeç deri në 17 vjeç.

Kjo ngjarje kaq e rëndë ka ndodhur në shtetin e Alabamas. 8 prej fëmijëve dhanë shpirt në vend. E si bëhet e ditur më tej një fugon u për plas me makinën ku ishin fëmijët. Më tej sqarohet sipas autoriteteve rruga ishte e lagur nga shiu dhe pasi fugon i u p las me makinën ku ishin të rinjtë disa ma kina të tjera u për plasën.

Autostrada ishte e mbyllur për disa orë. Shkaku i a ks identit po het ohet.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

qirinj