Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pse o i madhi Zot se ishte 6-vjeç? Dalin detajet rrëqethëse për fëmijën që po luante në oborr të shtëpisë dhe i shpër theu gra nata në dorë

Gramshi është tro nditur nga një ngjarje e rëndë mbrëmjen e sotme ku dy fëmijë kanë qenë duke luajtur me një gr anatë të vjetër në oborrin e banesës së njërit prej tyre, e cila ka shpë rthyer duke shkaktuar pasoja trag jike.

Bashkia Gramsh, brenda vitit gati plani vendor për menaxhimin e mbetjeve - ATSH -

Një prej fëmijëve ka humbur jetën rrugës për në spital A. Lleshi, 6-vjeç ndërsa ka marrë pl agë të rënda edhe 5-vjeçari A. Leka.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Siman, Gramsh, dhe dy fëmijët kanë qenë fqinj me njëri-tjetrin teksa rrinin vazhdimisht bashkë.

Ngjarja ka ndodhur në oborrin e banesës së vik timës, ndërsa nuk dihet ende në çfarë rrethanash ka përfunduar granata në duart e tyre.

File:View of Mount Tomorr from Gramsh.jpg - Wikimedia Commons