Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Prindërit i marrin jetën Lisës së vogël/ E vogla kishte shkruar një letër e kishte futur poshtë jastëkut: Pse s’ma dha Zoti një mami të mirë, çfarë gabimi kam bërë unë?

Një vajzë e vogël ka humbur jetën. E ditur bëhet se asaj ia kanë ma rrë je tën prindërit e saj. Vajza e vogël quhej Lisa.

qirinj

Ajo kishte një vëlla me emrin John, i cili ishte një vit më i madh se ajo. Lisa e vogël nga cmohej edhe nga babai i saj birësues.

Kursenëna biologjike po e n dës hkonte atë dhe vëllain e saj. Ajo uri nonte në dollap sepse nuk e linin as të shkonte në tualet.

Në krevatin e saj vajza e vogël kishte lënë një copë letër. Letrën ajo e kishte futur në jastëk. Ajo kishte shkruar:

Gjithçka që kam dashur ndonjëherë ishte të kisha mamanë dhe babanë tim pranë dhe ata më duan. Cfare bera gabim? Nuk e di pse jam akoma gjallë … U përpoqa të isha e mirë dhe e sjellshme dhe të dëgjoja nënën time. Por ata gjithmonë më kanë parë si një burim zhgënjimi.”

Bota e muzikës në zi, “shuhet” kompozitori shqiptar - Tirana Today