Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Prindërit dhe gjyshja e tij dhanë shpirt pasi hëngrën kërpudhat, flet djali dhe hedh dyshimet e forta

D yshimet e para për vd ekjen e tre anëtarëve të familjes kosovare Haliti në Lalëz, të Durrësit ishte konsumi i kërpudhave.

Por djali i tyre në një prononcim për mediat, ka theksuar se babai i tij i njihte mirë kërpudhat sepse kishte mbledhur edhe më parë. Po ashtu ai shtoi se edhe qeni që ishte me ta ka ngor dhur, por atij nuk i jepnin asnjëherë ushqimin që hanin familjarët.

“Ne e kemi pasur edhe një qen atje edhe qeni ka ng ordhur, ai nuk e konsumon asnjëherë ushqimin që ne e hamë. Kjo shkon përtej dy shimit, sepse qeni nuk konsumon kërpudha. Babi ka dalë shpesh për të na mbledhur kërpudha, nuk është se nuk i ka njohur kërpudhat”, u shpreh ai.