Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Presidenti i Rusisë Putin paska dy sëmundje të këqija, nisin zërat se ai do të largohet shumë shpejt nga pushteti: Thuhet se ka….

Presidenti rus Vladimir Putin ka ka ncer si dhe simptoma të sëmundjes së Parkinsonit, ku në muajin shkurt kishte bërë një ope racion ur gjent.

Vladimir Putin: Russia's action man president - BBC News

Siç raportojnë mediet e huaja, analisti politik Valery Solovei pretendimet e mëparshme të të cilit ishin mohuar për shëndetin e dobët të njeriut më të fortë në Rusi, thotë se Putini ka në plan të jap dorëheqjen e tij nga Kremlini në fillim të vitit të ri.

“Unë nuk jam mjek dhe nuk kam asnjë të drejtë etike për t’i zbuluar këto probleme. Diagnoza e dytë është shumë më e rr ezik shme, pasi Parkinsoni nuk kë rcë non gjendjen fizike, por thjesht kufizon paraqitjet publike. Por ekziston një dia gnozë fat ale”, tha Solovei.

Po ashtu, sipas medieve të huaja, të dhëna nga burimet e brendshme të Kremlinit thanë se, ai ka simptoma që lidhen me sëmundjen e Parkinsonit.

Vladimir Putin Sheds Legitimacy to Extend His Rule in Russia | Time