Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Presidenti i Francës ka folur një orë e 30 minuta me Putin/ A e ka bindur t’i japë fund lüftës

Presidenti francez Emmanuel Macron foli veçmas me presidentin rus Vladimir Putin dhe më pas me presidentin ukrainas Volodymyr Zelensky të hënën.

Telefonata me Putinin zgjati një orë e 30 minuta, sipas Pallatit Élysée.

Macron tha se ai bëri presion për “nevojen për të zbatuar një ndërprerje të menjëhershme”.