Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Presidenti i Amerikës në zi, humb njeriun e dashur: Si ike o mrekullueshmi im?

Robert Trump, vëllai më i vogël i presidentit të SHBA-së, Donald Trump ka vd ekur në moshën 71 vjeçare. Lajmin e konfirmoi Shtëpia e Bardhë.

Donald Trump - CNBC

“Ai nuk ishte vetëm vëllai im, ai ishte shoku im më i mirë”- tha në një deklaratë të shtunën Donald Trump. Mediat raportuan se Robert Trump ishte shtruar në një spital në New York në gjendje të rëndë, por nuk u bë e qartë se nga se vuante.

“Me hidhërim të thellë, njoftoj se vëllai im i mrekullueshëm, Robert, paqësisht u nda nga kjo botë. Ai do të jetë një mungesë e madhe, por ne do ta takojmë sërish. Kujtimet e tij do të mbesin të gjalla në zemrën time përgjithmonë. Robert, të dua shumë. Pusho në paqe”- ishin fjalët e presidentit Trump për humbjen e vëllait.