Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Presidenti i Amerikës i bën të qarta gjërat: Putin do marr fund për pak, nuk mundemi ta durojmë më

Presidenti i SHBA Joe Biden, në një konferencë për shtyp ka konfirmuar ndalimin e importimit të naftës, gazit dhe qymyrit rus.

Biden theksoi se populli amerikan do t’i japë një g oditje tjetër të fuqishme Presidentit Vladimir Putin.

“Ne nuk do të jemi pjesë e mbështetjes së lu ftës së Putin.”-tha Biden.

Çmimi i naftës është rritur duke shkuar në 130 dollarë për fuçi.

Lëvizja e SHBA-së është me e menjëhershme se ajo e Europës, e cila është më shumë e varur nga nafta e gazi rus.