Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Prek me deklaratën Presidenti i Ukrainës: Rusët kanë pèrdhunuar edhe gratë tona

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, ka folur për herë të parë në Këshillin e Sigurimit në OKB prej fillimit të pu shtimit rus më 24 shkurt.

Zelensky tha se trupat ush tarake ruse kanë v rarë civilë dhe kanë përd hunuar gratë.

Komentet e Zelenskyt pasojnë vizitën e tij në Bucha ku u panë civilët të lidhur me duar pas shpine në rrugë.

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky ak uzon Rusinë se ka kryer një gj enocid në Ukrainë.