Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

”Po nuk m’i plotësoi dëshirat që kam në krevat…”/ Fifi dhe ish-futbollisti që i hoqi trurin vajzave flasin torç fare

Graniti dhe Fifi nuk ndahen në asnjë moment nga njëri-tjetri. Së fundmi, dyshja kanë diskutuar rreth se ks it.

Graniti dhe Fifi kapen prej dore, çfarë po ndodh mes tyre? - Top Channel

Fifi e ka pyetur se sa të rëndësishëm e konsideron seksin në një marrëdhënie. “Për mendimin tim se k si është 5 minuta, por puna është te dashuria. Kur ta bësh se ksi n me ndjenja ajo është shumë shumë gjë e madhe”, është përgjigjur Graniti.

Ai ka shtuar se nëse femra që dashuron nuk do i përmbushte dëshirat e tij s ek suale, atëherë do diskutonin për të gjetur një zgjidhje.

“Nëse femra që unë dashuroj nuk përmbush dëshirat e mia s ek suale atëherë mund të jetë problem, por do provoja dhe do diskutoja për të gjetur një zgjidhje ideale për të dyja palët”, ka thënë futbollisti.