Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Po këta kështu? Andi ikën nga takimi me Jaseminën, pasi ajo i tha qenka e shpifur: Nuk mudem…

Takimi i katërt me Jasminën u mbyll me largimin e Andit. Kjo gjë erdhi pasi Jasmina nuk kishte asgjë për t’i thënë pasi Andi i kërkoi pak hapësirë.

Andi: Nuk është që këtë që puna e hapësirës ka të bëjë vetëm me ty. Nuk dua të marr vendime kur emocionet janë të larta. Nuk dua të ndikojnë veprat. Nuk ke diçka për të thënë më shumë?

Jasmina: Jo. Andi: Nuk kam çfarë të bisedoj më këtu. Jasmina: Mund të çohesh. Unë do vazhdoj të shijoj darkën drekën.