Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Po i del qumështi i nënës nga hundët në Kakavijë, shqiptari: Kam katër ditë, këtu o Rama o hale, erdha të votova

Mes kri zës humanitare që po ndodh në Kakavijë, ku radha kilomentrike e shqiptarëve që duan të largohen nga ky vend sa vjen dhe shtohet, video e një babai të ri në moshë është bërë virale.

Radha në Kakavijë nuk ka fund, Cakaj bisedon me ministrin grek ...

I gjendur para kamerave në moment të vështirë si ky që po kalojnë, qytetari ka kërkaur nga Rama të shkojë tek ata sepse janë 1 milion shqiptarë në Greqi dhe mos të shkojë të bëjë marrëveshje me Serbinë.

Në mes të mllefit të tij, qytetari ia kujton edhe vetës gabimin e rëndë, duke u shprehur se ka ardhur nga Patra e Greqisë për të votuar këtë h.lenë.

Duke e shpërndarë videon në postimin e tij në Facebook, Julian Deda shkruan se qytetari ‘i tha të gjitha me një fjalë’.

Mes krizës humanitare që po ndodh në Kakavijë, ku radha kilomentrike e shqiptarëve që duan të largohen nga ky vend sa vjen dhe shtohet, video e një babai të ri në moshë është bërë virale.

I gjendur para kamerave në moment të vështirë si ky që po kalojnë, qytetari ka kërkaur nga Rama të shkojë tek ata sepse janë 1 milion shqiptarë në Greqi dhe mos të shkojë të bëjë marrëveshje me Serbinë.

LEXO EDHE:
Meta në Kishën e Shën Kollit në Himarë, aty ritualet fetare kryhen në gjuhën shqipe

Në mes të mllefit të tij, qytetari ia kujton edhe vetës gabimin e rëndë, duke u shprehur se ka ardhur nga Patra e Greqisë për të votuar këtë h.lenë.

Duke e shpërndarë videon në postimin e tij në Facebook, Julian Deda shkruan se qytetari ‘i tha të gjitha me një fjalë’.