Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Po e kërkon burri në televizor, Melisa preket kur e pyesin për familjen: Nuk dua të më duan për ato që kam kaluar

Melisa u duk e stepur gjatë takimit me Andi teksa u fol për familjen. Ajo e pyetur nga moderatorja Bora Zemani është shprehur se është e dhënë pas familjes por nuk do të preferonte kurrë të fliste.

Në sytë e Melisës u vunë re emocionet dhe zëri që i ndryshonte herë pas here.

“Nuk dua të flas. Por nuk besoj ta bëj një gjë të tillë. Edhe nëse unë dal e keqe, më mirë të më dojë apo urrej k ë shtu. Dhe nuk dua t’më dojë dikush nga ajo që unë kam kaluar, apo të ndjejnë mëshirë. Po e zë si shembull. Prekesh dhe nuk e dua një gjë të tillë.”