Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Për’Puthen +40/ Gilbertës i thonë se është mësuese me shembull të keq, ja si përgjigjet konkurrentja

Gilberta Simoni, mësuesja që është bërë pjesë e Për’puthen +40, i është përgjigjur k ritikëve.

Një prej tyre thoshte që është shembull i k eq për nxënësit, ndërsa Gilberta tha: “Nuk është aspak shembull i ke q për nxënësit e mi.

Ata duhet të mësoj që duhet të kërkojnë në çdo moshë eksperienca të tjera dhe më shumë për veten e tyre. Të kërkosh të ndërtosh një dashuri, është një shembull shumë i mirë.

Ata më mbështesin dhe do vazhdojnë të më mbështesin”.