Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

“Për të tradhëtoj dhe Gerin”, Ina flet për djalin që la kokën pas saj: Kam dashur shumë në jetë, jam ndare kot

Ina Kollcaku e “Përputhen” është shprehur se dashruia e saj më e madhe ka qenë dikush që e ka dashur më shumë se sa ka dashur ajo veten. E ftuar në emisionin “Glamour Zone”, Kollçaku tha se nuk ka dëshirë të tregojë se si përfundoi lidhja me të, pasi mund ta marrë ai në telefon dhe mund të tradhëtojë edhe Gerin, personin që po frekuenton aktualisht pas njohjes në “Përputhen”.

E pyetur për partnerët që ka pasur, Ina thas e ka dashur shumë në jetë, sipas moshës dhe sipas kërkesave që ka pasur.

Pjesë nga biseda

Ester Bylyku: Sa herë ke dashuruar në jetë?

Ina Kollçaku: Shumë…Unë nuk jam me besimin se të gjithë femrat dhe meshkujt janë njësoj. Në mosha të ndryshme ti kërkon diçka ndryshe. Kam kaluar dashuri të ndryshme dhe mosha ka ndikuar. sa më shumë që ndryshon mosha, ndryshon edhe dashuria. pavarësisht se me mua ndahesh….kot…ka gjëra që për të tjerët mund të mos jenë ala rmante, por mua më prekin. të gjtha ndarjet kanë qenë me kompromise dhe të dhimbshme.

Ester Bylyku: Cila ka qenë dashuria më e madhe për ty?

Ina Kollçaku: Kam pasur dikë që më ka dashur më shumë se e kam dashur unë veten time, më shumë se e kam respektuar unë veten time….Besoj se ka qenë dashuria më e madhe e jetës time…

Ester Bylyku: Pse mbaroi?

Ina Kollçaku: Eee tani…nëse do e thoja do më marrë në telefon dhe do tradhëtoja Gerin…

Momenti pas minutës 10:00

Leave a Reply