Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

PD e pakënaqur me rezultatin nga votat, Basha bën lëvizjen e papritur/ Kërkon pamjet filmike nga çdo qendër votimi

Mesa duket Partia Demokratike është e pakënaqur me rezultatin e numërimit të fletëve të numërimit.

PD, përmes një kërkese drejtuar KQZ kërkon pamjet filmike të çdo qendre votimi dhe pamjet filmike të kamerave regjistruese të fletëve të votimit në çdo KZAZ. Po ashtu kërkojnë të dhënat e grumbulluar nga pajisjet e identifikimit elektronik për çdo QV/KZAZ.