Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pasi qau dje se kishte parë ëndërr të keqe/ Arbëri ka kërkuar largimin urgjent nga shtëpia e ‘Big Brother’

Gjatë ditës së djeshme, Arbër Gumnishta i njohur si DJ Dagz, ishte zgjuar nga gjumi duke qarë pasi kishte parë në ëndërr një familjarë në gjendje shumë të rëndë.

Por, që në anën tjetër miku i tij, Pajtim Krasniqi (DJ PM) me të cilin është futur në shtëpi si një banor i vetëm, iu drejtua duke i thënë se nëse dëshiron mund të dalin që tani nga shtëpia.

Ndërsa mbrëmë në një bisedë me Donaldin, tha se do të donte të dilte këtë javë nga shtëpia pasi që nuk dëshiron të prish raportet me të gjithë, duke shtuar se tani ata po i nxjerrin fytyrat e vërteta. Kujtojmë që edhe para pak jave, DJ Dagz kishte kërkuar të dilte nga shtëpia, por që banorët e kishin qetësuar.

Në shtëpi kanë mbetur më pak se 30 ditë deri në natën finale, mbrëmë është larguar Klaudio duke mbetur 12 konkurrentë.