Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pas vajzave edhe nëna e Melisës debaton keq me nënën e Sindit: Ju lutem mos më thoni mua kam rritur vajzën me edukatë

Janë përfshirë në debat e ëma e Sindit dhe e Melisës në “PërPuthen”, ku të dyja i kanë dalë në mbrojtje të bijave, gjatë komenteve për sherret që vajzat kanë patur në studio.

Plas' mes Melisës dhe Sindit në 'PërPuthen': Je mësuar me pula ti, mos e  zgjat më, kaq po të them - Top Channel

E ndërsa Sindi dhe Melisa u ngritën dhe i përqafuan, në përpjekje për t’i qetësuar, sërish zonjat kanë vijuar debatin, ku e ëma e Melisës tha se e kishte rritur të bijën me edukatë.

Pikërisht kjo fjali i rritoi nënën e Sindit, që iu drejtua duke i thënë “të lutem mos u kap te pjesa e edukatës”.

Megjithatë, në fund, e ëma e Melisës tha se vajzat duhet ta harrojnë çfarë ndodhi dhe të mirëkuptohen, ndërsa në po të njëjtin mendim ishte edhe e ëma e Sindit.

Debati:
E ëma e Melisës: Edhe Melisa i ka thënë fjalë të rënda Sindi, e kam rritur vajzën me parime me edukatë

E ëma e Sindit: Po ça janë këto gjëra tani, të lutëm mos kap pjesën e edukatës, se bëre shumë gabim, të mbajmë etikën

E ëma e Melisës: Ajo t’i kërkonte falje, i ka thënë Bora disa herë dhe nuk i ka kërkuar falje. Sindi i ka thënë që unë mendoj se ti do kalosh më shumë se njëherë në altar. Po kjo?

E ëma e Sidnit: Po nesër pasnesër, edhe Sindi mund të kaloj në tre altarë. Nuk mudn të mendojnë si ne.

Melisa dhe Sindi 'kapen' sërish në “PërPuthen”: Mjaft fole për seks -  Gazeta Express

Melisa dhe Sindi kapen prapë me njëra-tjetrën: Ti flet për s*ksin se më  kopjon mua