Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pas shumë vitesh lutjesh ua fali Zoti/ Historia rrëqethëse e familjes shqiptare që u shua në trägjedinë e Bullgarisë

Në mesin e vi ktimave ishin edhe binjakët 4-vjeçarë Luan e Alban dhe prindërit e tyre. Ata vd iqën së bashku me nënë e tyre Avnie dhe babanë Xhihan, në zj arrin ku humbën jetën dhe 41 të tjerë dhjetë prej të cilëve fëmijë.

Nëna shqiptare u gjet e vde kur me dy djemtë e saj në krahë, pranë dyerve të autobusit trag jikisht pa arritur të dalë.

Bogaj rrëfen për “Zona Zero” detajin se çifti nuk kishin pasur fëmijë prej vitesh dhe më në fund ishin bërë me binjakë, edhe pse tr agjikisht nuk arritën ta shijonin për një kohë të gjatë këtë mrekulli të dyfishtë.

Turistët fatkeqë po ktheheshin nga një udhëtim në Turqi kur u përfshinë nga z jarri në autostradë në Bosnek, pranë kryeqytetit Sofie rreth orës 02.00 të mëngjesit tw njw dite mw parw.