Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pas shumë vitesh Aida Shtino do kthetet në televizor dhe i tregon të gjitha për emisionin e ri: Ja me çfarë do merrem

E shkëputur prej vitesh nga ekrani, Aida Shtino ka vendour të rikthehet sërish me një emision të titulluar “Identiteti”.

Aida Shtino u rishfaq në publik, por tashmë me një tjetër profesion që s'keni për ta besuar – Dosja AL

Ky emision do të ketë në themel kërkimin e identitetit shqiptar të humbur ndër shekuj, zbulimin e historive të patreguara shqiptare dhe jo vetëm, gjithçka që është mbajtur e fs hehur ndër vite, por që përbën historinë dhe identitetin e kombit tonë, personazhe të shquar shqiptare dhe dritë-hijet e tyre.

Histori shqiptare të patreguara më parë që kanë ngelur mister ndër vite, histori dhe enigma që ekzistojne sot në botë, por edhe në Shqiperi për të cilat është folur pak ose aspak, vende, kala, kështjella, kisha të cilat ruajnë një mister, do jenë në fokus të emisionit të Aida Shtinos.

Emisioni i saj do të transmetohet çdo të premte në orën 20:30 në televizionin Fax News.

Aida Shtino Archives - Pamfleti

Si u mbyll “Njerëz të Humbur”, Aida Shtino flet për herë të parë - Aktualiteti