Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pas 22 vitesh vihet dre jtësia në vend/ Zbulohet se kush ia mori jetën 11-vjeçarit dhe kush e kapi me zor dhe e bëri me të, e pabesueshme kush ishte

Në vitin 1998 një ngjarje e rëndë ndodhi në Holandë. Në atë vit 11 vjeçari Nicky Verstappen u largua pa lënë gjur më. U mendua se ishte harruar duke luajtur me shokët e tij.

Teaser-Bild

Më pas u zbulua se ai ishte rrëm byer, a buzuar, kapur me fo rcë dhe e kishin detyruar të bënte edhe marr ësdhënie. U duk sikur kjo ngjarje nuk do zbulohej dhe nuk do të me rrej vesh se kush ia kishte bërë këto djaloshit dhe se kush ia kishte marrë jetën.

Por pas 22 vitesh dre jtësia u vu në vend. E gjitha u z bulua falë disa gjurm ëve të ADN-së. Burri që ia kishte bërë të gjitha këto djaloshit quhet Jos Brech, ai është duke u gjy kuar në qytetin Holandez të Maastricht.

Ai i ka pranuar të gjitha dhe në kohën që ka ndodhur ngjarja jetonte afër familjes së djaloshit.

Foto ngacmuese