Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pamjet tregojnë se kanë bërë s*ks në BB/ Arbëri i thotë Einxhel: Mos ki merak se do harrohet

Arbëri dhe Einxhel i kanë pasur disa ditë të zja rrta së fundmi. Intenziteti i puthjeve dhe dashurisë u shtua gjatë qëndrimit në suitën luksoze ku për 24 orë ishin të veçuar nga pjesa tjetër e banorëve.

Arbëri i ka sjell pozitivitet shtëpisë”/ Flet e motra e DJ Dagz: Einxhel më duket… – Epoka e Re

E rrjeti është i bindur që ka pasur më shumë se puthje. Disa lëvizje nën jorgan kanë bërë që fansat të aludojnë për mar rëdhënien e parë se ksuale të kryer brenda shtëpisë së “Big Brother VIP” përpara kamerave.

Një shqetësim e ka pasur Einxhel në bisedë me të së fundmi. Ajo pyet nëse “është bërë nami jashtë”. Dagzi tenton ta relativizojë duke i thënë se “do harrohet”. Kjo nuk e bind Einxhel e cila shprehet:

“Harrohet? Si harrohet kur janë dëshmitë, provat kudo”. Të jetë kjo bisedë vetëm për puthje tashmë kur kemi parë disa nga Donald&Beatrix dhe Sara&Pajtim?.