Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pamjet që nuk u panë/ Ja çfarë ndodhi mes Julit dhe Sindit pasi u zunë, ishte dhe Murati dhe Atdheu dhe ky i fundit i hodhi….

“Je si vaji i Borshit, ekstra i virgjër”, ky koment i Julit një nga djemtë e rinj në përputhen n xehu Sindin, e cila kërkoi që ky i fundit të largohej nga studio. Mevlani ndërhyri në komentin që Juliani po bënte për atë që tha, duke thënë se ishte kompliment.

Menjëherë më pas Sindi çohet dhe kërkon të go dasë Mevlanin, por aty ndërhyjnë të gjithë konkurrentët duke bërë që më pas ajo ta lërë studion.

Por çfarë nuk u pa pas largimit të Sindit? Loco dhe Murati i kanë shkuar nga pas për ta përkrahur ndërkohë pas Sindit janë afruar dhe djemtë e tjerë së bashku me Julin i cili i ka kërkuar falje Sindit e cila nuk e ka pranuar.

Ndërkohë në një moment ndërhyn edhe Atdheu i cili i hedh xhupin e tij krahëve. Sindi: Nuk dua të flas me ty.

Juli: Po një sekond se s’ka kamera. Sindi: Asnjë fjalë nuk dua. Juli: Po një fjalë të vetme.

Sindi: Po nuk dua. Juli: Unë të kërkoj falje. Sindi: Mu hiq nga sytë.