Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pamje që të rrëqethin shpirtin/ 19-vjeçarja hidhet nga fugoni dhe jep shpirt në vend, i shoqi është rëndë në spital

Nga Gjermania raportohet një ngjarje e rëndë. Një 19-vjeçare si raportohet ka dhënë shpirt në mes të rrugës.

Si bëhet e ditur vajza e re është hedhur nga fugoni dhe u për plas në parmakun e urës. Edhe drejtuesi i fugonit ka marrë lënd ime.

E ditur më tej bëhet se drejtuesi i fugonit dhe vajza që është hedhur nga makina janë burrë dhe grua. Furgoni u p ërplas në një parmak të urës dhe përfundoi në hendek.

19-vjeçare ka dhënë shpirt në vend, kurse i shoqi i saj u nis me helikopter në një klinikë speciale në Hamburg. Poli cia ka filluar he timet për rrjedhën e saktë të aksidentit. Emnrat e tyre nuk janë bërë të ditur, por pamjet nga vendi i ngjarjes janë të rënda.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Foto ngacmuese