Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pamje që të prekin shpirtin/ Vëllai i madh i jep lamtumirën 8-vjeçarit: Engjëll prehu i gjetë

Me dorën në zemër, duke u dridhur dhe në gjendje s hoku, vëllai i jep puthjen e fundit 8 vjeçarit

Ngjarja e rëndë nuk ka fjalë të përshkruhet, ku dhimbja, lotët dhe shoku ka pushtuar familjarët dhe të gjithë fshatin Grecalli të Fierit.

Në gjendje të tillë është edhe vëllai, i cili teksa mbahet nga familjarët nuk mundet dot të reagojë, i cili shfaqet duke u dridhur dhe në gjendje shoku.