Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pamje nga vendi i ngjarjes/ E rëndë në Elbasan, burri tenton t’i marrë jetën gruas para Gjyka tës

Një ngjarje e rëndë ndodhur mesditën e sotme pranë Gjy ka tës së Elbasanit. Një burrë ka pl agosur gruan e tij me ar më.

Gruaja mësohet se është në gjendje kritike për jetën. Pol icia thotë se ka ndaluar burrin e dyshuar si autori i ngjarjes.

Image