Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pamje krenarie! Kulla më lartë në botë vishet Kuq e Zi dhe vihet Himni Kombëtar: Të bashkuar përgjithmonë!

Kulla më e lartë në Dubai, Burj Khalifa është veshur kuq e zi në festën e flamurit tonë kombëtar. Vetë faqja e saj zyrtare ka ndarë një video nga momenti, kur Burj Khalifa vishet me ngjyrat e flamurit shqiptar, ndërsa në sfond është himni jonë kombëtar.

28 Nëntori festohet me frikën e Covid-19 dhe atyre që nuk besojnë në virus - GazetaBlic

Kulla ka ndriçuar kuq e zi gjatë pasdites së sotme dhe ka qëndruar ashtu për të paktën dy minuta.

Burj Khalifa është ndërtesa më e lartë në Dubai dhe një ndër më të lartat në botë. Ajo ka një gjatësi prej 828 metrash. Ndërtesa ka 163 kate, nga të cilat 9 hotele.

Ndërtesa më e lartë në botë Burj Khalifa - Nga: URBANmagnet