Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pamje apökaliptike/ Toka ka shkarë në këtë vend dhe njerëzit lutem për t’i shpëtuar, ja çfarë ka ndodhur

Dy persona janë gjetur të v de kur dhe rreth 20 të tjerë vijojnë të mbeten të zhdukur pas rrë shqitjeve të dheut rreth 60 milje në jugperëndim të Tokios.

Në pamjet që janë publikuar në rrjetet sociale, tregohet rrëshqitja e baltës e cila fillojë të merrte përpara shtëpitë dhe çdo gjë që ishte përreth.

Ndërkohë sipas mediave të huaja, 700 persona nga ekipet e kërkim-shpëtimit të prefekturës Shizuoka, zj arrfi kësit dhe ush tria e Japonisë rifilluan për pjekjet e tyre të shpë timit, por o perac ionet e tyre janë ndërprerë në mënyrë të përsëritur për shkak të rre zikut të p ërmby tjeve.