Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Pamje apokaliptike nga tërmeti në Greqi/ Shtëpitë u rrëzuan si të ishin prej letre, makinat janë bërë copa-copa nga gurët që u binin sipër

Tërmeti i fu qi shëm me magnitutë 6.2-6.9 i shkallës Rihter, përveç tm er rit që ka shkaktuar te qytetarët, ka lënë pas dhe shumë dë me materiale.

Siç shihet edhe në pamjet e publikuara nga mediat greke, janë shembur shtëpi dhe ndërtesa të tjera, madje dhe shumë makina që kanë qenë pranë këtyre ndërtesave.

Deri tani fatmirësisht mediat greke nuk raportojnë për vik t ima. Banorët atje u shqetësuan shumë dhe të fr ikë sua r, të gjitha dolën nga shtëpitë e tyre.