Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

“Ooo largohuni nga aty, ikni shpejt more”. Prindërve desh iu ra fëmija poshtë, habisin me deklaratën: Po bënim piknik

Një familje me tre anëtare kishte zgjedhur një vend të rre zikshëm për të bërë piknik.

 

Ata kishin ngritur tendën buzë gr eminës në Cleveland Way,, e cila kohët e fundit kishte pësuar rrësh qit je dherash. Fatmirësisht po licia britanike në North Yorkshire e pikasi dhe e eva kuoi në kohë familjen me dy prindërit dhe një fëmijë të m itur.

 

Menjëherë pas ngjarjes au toritetet vendase l ëshuan një deklaratë ku nd alonin piknikun apo afrimin në atë zonë.