Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Oh Zot përse? I riu i jep fund jetës, e gjejnë të lidhur pas një peme, dhimbje dhe zit e familjarët

Një 21 vjeçar në Kakunjë të Baldushkut në Tiranë dy shohet se i ka dhë në fu nd jetës duke u var ur në një pemë.

Sipas informacioneve, vik tima është R.K., 21 vjeç.

Nga këqyrja paraprake në tru pin e pa jetë nuk vërehen she nja dhu ne përveç asaj të shkaktuar nga vetë va rja.

Grupi hetimor po kryen veprimet e mëtejshme në lidhje me sqarimin e rrethanave të ngjarjes.