Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

O Zot sa e rëndë/ Makina ‘fluturon në ajër’ fëmijën 10 vjeç dhe…Dalin detajet e para

Një ak sident ka ndodhur në Tiranë ku një automjet ka për pla sur fëmijën 10 vjeç. Ngjarja ka ndodhur në rrugën ‘’3 Dëshmorët’’ teksa fëmija është dërguar në sp ital.

Sipas Po licisë, fëmija ndodhet jashtë rre zikut për jetën.

Ambulanca1