Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

O Zot po përse? Jep shpirt papritmas nxënësja e shkollës fillore, tani ajo është një ëngjëll

Ka nd ërruar j etë një nxënëse e shkollës fillore “Dardania” në Pejë.

Përmes një postimi në Facebook, zyrtarët e shkollës thanë se vde k ja e saj i më rziti të gjithë.

“Nd arja shumë e hershme nga kjo jetë ka pr ekur thellë zemrat tona, shokëve e shoqeve të klasës dhe mësueses që të deshi aq shumë“, thuhet në njoftimin e tyre.