Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

O Zot i madh! Zbulohet se në Mirditë një vajzë 15 vjeçe kanë kapur me zor 5 veta dhe kanë bërë s*ks me të

P oli cia e Mirditës ka arritur të zbardhë një ngjarje t ron ditëse. Pesë persona janë pra ng osur pasi kanë p ërd hunuar një 15-vjeçare.

Dyshohet se ata kanë ab*zuar seksualisht me 15-vjeçaren, të cilës gjithashtu i kanë bërë presione dhe shantazhe për të mos treguar.

“Specialistët për Het imin e K rim it në Kom isariatin e Po lic isë Mirditë kanë a rre stuar në flagrancë, për veprën p enale “Marrëdhënie s****suale ose homos*ksuale me dh unë me të mitur të moshës 14-18 vjeç” kryer në bashkëpunim, shtetasit A. K., 31 vjeç, A. M., 27 vjeç, E. T., 30 vjeç, N. Ll., 44 vjeç dhe A. Gj., 17 vj eç, pasi dyshohen se me anë të shantazheve, në bashkëpunim me njëri-tjetrin, kanë kryer marrëdhënie s ek suale me dh un ë me një shtetase 15-vjeçare,” thuhet në njoftim.