Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

O Zot i madh si nuk i ka ardhur keq? Nëna i merr jetën vajzës 9 muajshe

Është bërë i mundur arr est imi i një shtetaseje me rrez iks hmëri të lartë shoqërore, saktësisht një 46-vjeçare e dë nua r në Greqi me 20 vite bu rg, për veprën penale “Vr asja me paramendim”.

13 foshnje u braktisën këtë vit në Kosovë - Ekonomia Sot

Bëhet fjalë për Irena Kostaki (Zeria), 46 vjeçe, banuese në fshatin Miras, Devoll, e cila më datë 28.08.1995, në Diles, Greqi, ka vr arë duke e mb ytur me duar, vajzën e saj 9-muajshe dhe më datë 05.03.1997 është ar rati sur nga Qendra e Paraburgimit të Femrave në Koridalo, Greqi, ku ka qenë me masë sigurie.

Për të është caktuar masa e sigurisë “Ar rest në b urg”, për veprën penale “Vras ja me par ame ndim”.

Gjy kata e Lamias në Greqi, me vend im penal të formës së prerë, e ka dë nuar këtë shtetase me 20 vite b urg, për veprën “Vr asja me qëllim”, sipas legjislacionit grek, e cila korrespondon me veprën pen ale “Vr asja me paramendim” të Ko dit Pe nal të Republikës së Shqipërisë.