Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

O Zot i madh pse? S’kishte mundësi t’u blinte rroba për Bajram, babai hedh në kanal 4 fëmijët e tij

Në pamundësi për t’i blerë rrobat e Bajramit, një burrë vr au katër fëmijët e tij duke i hedhur në një rrjedhë uji në Faisalabad të Indisë.

Ngjarja e rëndë ndodhi në zonën e quajtur Bandala të qytetit, ku sipas informacioneve zyrtare të autoriteteve lokale, u bë me dije se burri është marrë në parab urgim pas një ankese të bërë prej gruas së tij.

Ai pranoi se kishte hedhur në kanal katër fëmijët e tij, duke përfshirë tre vajza dhe një djalë.

Po licia deklaroi se burri ndërmori hapin eks trem për shkak të varfërisë pasi ai nuk kishte financa për t’i blerë fëmijëve të tij rroba të reja për Bajram. Kujtojmë se 4 ditë më parë, ai i nxori fëmijët e tij nga banesa me pretekstin se do të bënin pazar për Bajram, por që më pas kreu aktin eks trem.