Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

O Zot i madh pse? Djalin 4 vjeç shqiptare e merr para makina, jep shpirt rrugës për në spital

Një 4-vjeçar është go dit ur për vd ek je nga një makinë në fshatin Carrallukë të Malishevës. Lidhur me rastin në fjalë detaje ka dhënë Po lic ia e Kosovës.

Makina e godet për vdekje 4 vjeçarin në Malishevë

‘Ju informoj se rreth ores 13:30 jemi informuar se ne fshatin Carralluke në rrugën rajonale ka ndodhur një ak sid ent t rafiku, këmbësori (fëmijë -rreth 4-vjeçar) është dërguar në QKMF-Malishevë dhe sipas mjekut kujdestar fëmija ishte pa shenja jete.

I dy shu ari është identifikuar dhe shoqëruar pranë S.P. Malishevë, njesitet patrulluese jane ne vendin e ngjajres. NJRKRR DRP Gjakovë është njoftuar lidhur me a ksid entin.

Arbresh info