Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

O Zot i madh ç’qe kjo trägjedi! Dalin detajet rrëqethëse, nga rrëzimi i avionit/ Raportohet se kanë humbur jetë

Një avion privat është rrë zuar pranë ishullit Samos në Greqi. Dy vi ktima janë gjetur deri më tani nga ope racioni i kërkim-shpëtimit.

Mësohet se avionic vinte nga Izraeli dhe do të ulej në Samos, por mbërritja nuk ndodhi ku rrë.

Pak para se të ulej avioni ka pasur problem dhe duket se është rrëzuar. Autoritetet greke ndërmorën operacionin me helicopter, anije të Frontex dhe varka peshkimi.