Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

“O biri i babës, si ke pas merak ashtu ke vde kë”, video që të bën me lot

Janë të shumta pamje e tri shta të 20 viteve më parë të familjeve të cilët hu mbën më të dashurit e tyre në luf tën me Serbinë.

Se sa e madhe ishte dashuria për atdhe dhe liri e dëshmon kjo video e këtij babai, i cili hu mbi birin e tyre të cilin e lindën pas 15 vitesh martesë.

“O biri i babës, si ke pas merak ashtu ke vde kë” janë fjalët e babait të ndjerë pranë arkiv olit të dëshmorit.

Në vazhdim videot e pa publikuara më parë. /IndeksOnline/

Leave a Reply