Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

”Nxitoni se nuk do pres shumë”, 29-vjeçari gjerman kërkon grua: Do i lë dhe shtëpinë dhe pasurinë!

Në Gjermani oferta e tij po cilësohet si reklama më e pazakontë e bërë ndonjëherë. Një i ri gjerman po kërkon grua me urgjencë.

Haus zum Verkauf, 01900 Bretnig-Hauswalde | Mapio.net

Armin 29 vjeç po kërkon grua dhe reklama më e pazakontë e Gjermanisë aktualisht është e vendosur direkt në rrugën kryesore në Bretnig-Hauswalde.

Ai kërkon grua dhe do i lërë asaj pasurinë dhe shtëpinë, por ajo që i ka habitur të gjithë është se ai është i ri simpatik dhe ka edhe një gjendje ekonomike të mirë dhe mund ta kishte gjetur edhe nddyshe një grua jo në këtë mënyrë.

Por i riu nuk ka menduar kështu dhe lajmi për të ka marrë dhenë jo vetëm në Gjermani, por po përhapet kudo.

Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

File:Bretnig-Hauswalde in Sachsen - geo.hlipp.de - 6457.jpg - Wikimedia  Commons