Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nusja i kishte 30 vjetorin/ Nëna e Ledrit ka vallëzuar si vajzë e re me të

Festa e ditëlindjes së 30-të të gruas së Ledri Vules, ka mbledhur në një vend shumë njerëz.

Sara ka festuar ditëlindjen e 30-të me njerëzit e saj më të dashur. Në ditëlindje nuk ka munguar as vjehrra e saj, Xheraldina Vula, e cila është parë gjatë gjithë kohës duke vallëzuar.

Ato, e kanë dridhur pistën e vallëzimit së bashku dhe duket se janë kënaqur shumë.

Sara dhe Ledri kanë përzgjedhur një emër unik për vajzën