Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nuk qenka vetëm Rusia/ Ky vend po përgatitet për sülm ndaj Ukrainës

Bjellorusia po përgatit një s ulm ajror në Ukrainë, kështu shkruajnë mediat ukrainase.

Sipas tyre, burime të besuara të gazetarëve të opozitës bjelloruse informojnë se njësitë e forcave speciale bjelloruse po përgatisin sulme ndaj Kievit dhe Zhytomyrit.

Sipas mediave ukrainase, Bjellorusia po fillon një pushtim të Ukrainës me forcat e veta.