Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nuk paska fund zia në Shqipëri, Covid-19 i merr jetën një tjetër mjeku shqiptar

Covid-19 vijon të marrë jetë në radhët mjekëve, pasi ata ndodhen në vijën e parë të përballjes me pandeminë.

Gjatë orëve të fundit ka ndërruar jetë mjeku nga Kavaja Mehmet Demrozi, i cili ishte në in tubim prej disa ditësh.

Shkruan se mjeku neurolog i Spitalit të Kavajës, 68 vjeç, ishte i i ntu buar në një spital privat por nuk mundi ta mp oshte virusin.